Carroll Gardens Abode:

As natives of Brooklyn who loathed the darkness of traditional row houses, we were driven to infuse this space with abundant natural light and air by maintaining an open staircase.

Original source: CWB Architects, via Minimal Desks.

123 Notes

  1. metam0rf0seada reblogged this from maestro3l
  2. maestro3l reblogged this from simpledesks
  3. jaadevier reblogged this from simpledesks
  4. edenpulse reblogged this from simpledesks
  5. anlovewhat reblogged this from simpledesks
  6. anothrme reblogged this from simpledesks
  7. ecahgaffar reblogged this from simpledesks and added:
    niceee
  8. notesforfuturehome reblogged this from simpledesks
  9. jennyagentofshield reblogged this from inact1ve
  10. shiyusan reblogged this from simpledesks
  11. lobsterpotmayhem reblogged this from simpledesks
  12. sanayaforbes reblogged this from makotoamano
  13. makotoamano reblogged this from fairy-pokemon
  14. fairy-pokemon reblogged this from heartsickboy
  15. historiacules reblogged this from simpledesks
  16. w-anderlife reblogged this from simpledesks and added:
    Simplicity
  17. solitaryspeck reblogged this from heartsickboy
  18. hemlockquartet reblogged this from heartsickboy
  19. -thestoryofus reblogged this from heartsickboy
  20. heartsickboy reblogged this from error404page and added:
    Carroll Gardens’ Abode: As natives of Brooklyn who loathed the darkness of traditional row houses, we were driven to...
  21. assprincess reblogged this from error404page
  22. error404page reblogged this from greentrousers
  23. awesomehome reblogged this from simpledesks and added:
    Awesome loft for a student